Известие

Collapse
No announcement yet.

Лепене на броня

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Лепене на броня

здравейте на всички.Имам един вапрос кам вас с какво мога да си залепиа задната брониа на алфата заштото е сцерена.И ако мога с какво.Благодарйа предварително

Last edited by tonov; d.m.y г., 13:10.

Преди време професионално се занимавах с лепене на брони, недей да се опитваш сам, няма смисъл. Или пак ще цъфне или ще стане от грозно по-грозно. Потърси някоя работилничка, където лепят и правят брони, там със сигурност ще го няправят по-истински. Ако си експериментатор може да се пробваш с поялник и парче пластмаса от вътрешната страна на бронята (електрод от твоята броня изрязан от ненужно място). Също трябва да имаш пистолет за горещ въздух, но трябва да знаеш как и да може да си служиш с инструментите. Иначе ще си направиш бронята на балон.
    Arena Coast Customs

Comment

Днес се занимавахме точно с такава интервенция.Какво направихме?Трябват ти планки от ламарина(ние ползвахме държачи за гипскартон) и поп нитове.Пробиваш дупки от двете страни на сцепеното и ги хващаш две по две със планките посредством нитовете.След това ошмиргеляваш главите на нитовете,за да се изгладят спрямо бронята.Става много здраво.Поздрави.

Comment

колега,аз на скоро си карах предната броня на майстор да я лепи (1 сек. невнимание и липса на дистанция и се озовах на един на теглича) като беше изпопукана на няколко места-долу пречките и под маската беше спукана.майстора ми взе 20 лв.след което си я пръснах и сега е като нова.може да познаеш по номера,че съм я ударил щото той и малко крив Не излиза скъпо но незнам при теб имали такива майстори.Аз съм от монтана
        Last edited by emo84; d.m.y г., 19:51.

Comment

Благодаря ви колеги ще отида при ниакой майстор да я залепи.Ас сам от Стара Загора.Благодаря ви

Comment

Кажете за София някой добър "лепач" да мина да си каже мнението, че моята се разцепи отдолу и не съм сигурен подлежи ли на ремонт.
            Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
            Mazda 6 2.3 2005
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
              Кажете за София някой добър "лепач" да мина да си каже мнението, че моята се разцепи отдолу и не съм сигурен подлежи ли на ремонт.
              Я питай JORDANGT, той май се занимаваше с такива неща.
              166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
              ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
                Я питай JORDANGT, той май се занимаваше с такива неща.
                Бул.Възкресение N 27а Аз вече не работя там,но колегите ще ти обърнат внимание.Кажи ,че те праща Данчо(с многото Алфи) и няма да имаш проблем.
                Понеделник-Петък от 8:00 до 18:00
                Събота от 8:00 до 14:00(може и до по-късно)

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

Вече има доста 145/146 на части. Броните не се харчат скъпо и май не е рентабилно да се занимава с лепене.
                  AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                  Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                  sigpic

Comment

Мерси, колега, ще ги имам предвид. Фейслифтова броня се намира по-трудно, а и ако мога да се размина с 40-50лв. защо да давам 100 +
                    Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                    Mazda 6 2.3 2005
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
                      Вече има доста 145/146 на части. Броните не се харчат скъпо и май не е рентабилно да се занимава с лепене.
                      лично мое мнение: хем излиза мн. по скъпо да купи сяла броня,хем ако не е същия цвят после трябва боядисване и става ..

Comment

Съвет!!!

Колегата JORDANGT едно време ми даде полезен съвет, как при домашни условия с парче метална решетка от тонколона и ел.поялник може да се ремонтира пукната пластмаса! Стана фамозно! Успех!
                        Last edited by JORDI; d.m.y г., 20:48.
                        Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Емо кажи моля те къде в Монтана са ти залепили бронята защото аз страдам от същата болест а съм в Монтана всяка седмица

Comment

Първоначално публикувано от alfi Покажи съобщение
                            Емо кажи моля те къде в Монтана са ти залепили бронята защото аз страдам от същата болест а съм в Монтана всяка седмица
                            ще ти дам номера на човека дето ги лепи,лепи ги перфектно все пак това работи 0878 98 50 91-Пламен се казва,а работното му място е от кръговото движение на площат Славейков - тръгваш към електротехникума и срещу него от ляво се пада има едно гаражче с боядисани врати там е.но преди да идеш му звънни на gsm-а да се чуете успех
                            Last edited by emo84; d.m.y г., 14:03.

Comment

Определено лепенето на бронята ще излезне по-евтино. Играл сам го това упражнение с купуване на броня и боядисване и определено ми излезна скъпичко.
                              Alfa Romeo 145 1.6 BOXER
                              sigpic
                              http://vbox7.com/play:884c5234
                              http://www.youtube.com/watch?v=utCgI...layer_embedded

Comment

Working...
                              X